Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lieve Babyloniërs,

Het jaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor het eerste Bedrijfsbezoek! 🤓 Op dinsdag 12 oktober reizen we af naar Lieshout voor een bezoek aan de Royal Swinkels Family Brewers. Ze zijn bekend om biermerken zoals Bavaria, Swinkels, La Trappe, Palm en nog veel meer, de familie Swinkels kent hun vak zeker 😋

Naast de interessante producten heeft het bedrijf ook behoorlijk wat crisis gehad. Je krijgt een ervaring uit de eerste hand om te leren over crisiscommunicatie. Daarna geven ze ons een rondleiding door hun faciliteiten🍻.  

De deelnameprijs voor het Bedrijfsbezoek is 3 euro plus de eventuele bijkomende reiskosten. Als internationale student die samen reist met een Nederlandse studenten OV-chipkaarthouder kun je 40% korting krijgen op je ticket met een “samenreiskorting”. Je kunt contact opnemen met het bestuur of de CFA als je hier hulp bij nodig hebt, we helpen je allemaal graag verder. Daarnaast heb je een QR-code en je ID-kaart nodig om de brouwerij binnen te komen. Dit betekent dat u een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag bij u moet hebben.

We verzamelen om 10.15 uur op het centraal station van Nijmegen en reizen samen met de trein naar Lieshout om 10.39 uur. Gedurende de dag worden er kleine snacks verstrekt, maar je zal je eigen lunch mee moeten nemen. De tour eindigt rond 16.00 uur en daarna reizen we samen terug naar Nijmegen. 

Ben je enthousiast om -fysiek- te leren over crisiscommunicatie, een fijne dag te beleven met je mede-Babyloniërs en ook nog eens te genieten van je ervaring met een biertje? Aarzel dan niet om je aan te melden! 

Liefs,
De CFA 🧡💙

 

Meld je hier aan: