Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lieve Babyloniërs,

Beste Babyloniërs, De DIESweek is bijna aangebroken 🎉🎂 Deze week zal in het teken staan van het vieren van onze gezellige studievereniging 🧡💙. Dus laten we Nijmegen nog een keer verkennen en ontdekken om deze week de geboorteplaats Babylon en haar leden beter te leren kennen! 🗺 🧭 Deze week vieren we feest in felle kleuren. We beginnen de week met de kleuren van Babylon; oranje en blauw! 🥳 Verkleed je goed in deze kleuren en kom later op de avond naar de borrel!

De activiteit van maandag staat in het teken van leren hoe mede-Babyloniërs in Nijmegen leven🏡 en spelletjes spelen🧩. Samen met je mede Babyloniërs ga je in groepjes op pad om een ​​aantal plekken in de binnenstad van Nijmegen te bezoeken 🌆.

In alle gezellige kamers zul je spelletjes spelen, wat drinken, of het nu een biertje of een frisdrank is, en als je geïnteresseerd bent, maak dan van deze kans gebruik om je mede-Babyloniërs beter te leren kennen 🧃! De activiteit begint om 19.00 uur en zal rond 21.30 uur eindigen. We beginnen voor de Stretto en we eindigen de nacht in de Stretto! De activiteit kost slechts 2,50 euro.

Voor nu zullen we de spellen opzetten en we kunnen niet wachten om je daar te zien! 🎉 Je kan je aanmelden via de website op donderdag!

Alle liefde,
CIA 🧡💙