Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lieve Babyloniërs,

Heb jij altijd al je vrienden en familie een inkijk willen geven in jou studentenleven? En eindelijk een goed antwoord kunnen geven op de vraag: ”wat studeer jij nou eigenlijk?” en ”hoe is het om in Nijmegen te studeren?” Grijp dan je (groot) ouders, broers, zussen, tantes en ooms want dit is je kans!

Op 20 april vind de Familiedag plaats. Eindelijk kan jij jouw naasten laten zien hoe je dagelijks leven op de campus eruit ziet. Je kunt genieten van een campustour, en korte lezing van een van jou eigen professoren en we sluiten de dag af met een drankje in Tappers.

De activiteit begint om 12:30. Het programma van de dag eindigt om 16:00 in Tappers, maar mochten we genoeg aanmeldingen krijgen dan zou het zelfs mogelijk zijn om van een Babylon-Diner te genieten bij De Waagh. Geef dit alsjeblieft aan bij het inschrijven.

De inschrijvingen gaan vandaag open, dus zorg ervoor dat je 20 april vrijhoudt in je agenda, en ook dat je je familieleden informeert, zodat ook zij hun dag vrij kunnen houden. Deelnamekosten bedragen 5 euro (exclusief diner bij De Waagh).

We hopen je daar te zien!

Liefs,

The Education Committee 🧡💙