Content creator gezocht! 

Houd jij van creatief bezig zijn? En heb je ervaring met sociale media? Solliciteer dan voor de functie content creator bij De Geneeskundestudent! Wij zijn op zoek naar een student die affiniteit heeft met communicatie. Enige kennis en interesse in de gezondheidszorg is een pré. 
De Geneeskundestudent (DG) vertegenwoordigt op landelijk niveau de belangen van ruim 15.000 geneeskundestudenten en biedt jou de ultieme kans om ervaring op te doen op het gebied van communicatie en promotie! 

Wat houdt deze functie in? 
Je verzorgt de sociale media kanalen van De Geneeskundestudent, bestaande uit een LinkedIn-, Instagram-, Facebook- en Twitter pagina. Hierin werk je nauw samen met een dagelijks bestuurslid van De Geneeskundestudent. 

De voordelen op een rij: 
• Veel vrijheid in het opzetten van projecten: DG staat open voor nieuwe ideeën en verfrissende projecten voor de sociale media; 
• Input over (actuele) zaken in de zorg en geneeskundeopleiding wordt aangeleverd door het bestuur van DG; 
• Flexibele werktijden: je kan je eigen werkuren inplannen; 
• Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jouw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen; 
• Je werkt samen met communicatieadviseurs van beroepsverenigingen en belangrijke artsenorganisaties zoals de LAD. 

Tijdsbesteding? 
Gemiddeld 4-8 uur per week. 

Salaris? 
Je ontvangt een salaris van €16 per uur. Je werkt vanuit huis. Indien je moet reizen voor De Geneeskundestudent, krijg je de reiskosten volledig vergoed. 

Enthousiast geworden en solliciteren? 
Stuur je motivatiebrief, CV en portfolio uiterlijk vrijdag 17 december 2021 om 23.59 naar info@degeneeskundestudent.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats via Zoom op maandag 27 en dinsdag 28 december 2021. Houd deze dagen vrij als je geïnteresseerd bent! 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over De Geneeskundestudent? Kijk op onze site of mail naar info@degeneeskundestudent.nl. 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx