Hoi allemaal! Mijn naam is Coen Esselink, en ik stel mezelf graag voor als je  Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Ik ben 21 jaar oud en kom uit de gezellige stad Deventer. Eerder was ik Commissaris Interne Betrekkingen voor het 34e bestuur, waar ik me met name heb beziggehouden met het bevorderen van een positieve en inclusieve sfeer voor al onze leden.
 
Als Vertrouwenscontactpersoon ben ik er om naar je te luisteren, je te steunen en je te begeleiden als je een veilige en vertrouwelijke ruimte nodig hebt om je zorgen te bespreken. Aarzel niet om contact met me op te nemen, ik ben er voor je!
 
You can reach out to Coen for questions or for scheduling an appointment by sending an e-mail to ccp2@babylonnijmegen.nl
 
Als je (anoniem) een schending van je sociale veiligheid binnen de vereniging wilt melden, kun je dat doen met het onderstaande contactformulier. De procedure voor het melden van schendingen van de sociale veiligheid is vastgelegd in de Protocollen inzake Sociale Veiligheid, die hierkunt bekijken.
 
Je melding wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Je melding zal NIET gedeeld worden met iemand anders dan de VCP die JIJ kiest, tenzij JIJ hiervoor je toestemming geeft.
 
Informatie die behulpzaam kan zijn voor de VCP:
  • Een beschrijving van wat er gebeurt is
  • Wat je relatie is tot de betrokken partij
  • De impact die het incident of je heeft (emotioneel, psychologisch, fysiek, etc.)
  • Of je fysiek bewijs hebt
  • Eventuele zorgen of voorkeuren met betrekking tot vertrouwelijkheid en anonimiteit
  • Alles wat je de VCP wilt laten weten

 GEEN van de velden zijn verplicht om in te vullen, je staat volledig vrij om enkel informatie te delen die voor jou goed voelt om te delen!