Word sponsor

Een sponsor worden van Babylon brengt vele voordelen met zich mee voor uw organisatie. Een samenwerking met Babylon biedt:

  • Mogelijke werknemers: Studenten Communicatie- en Informatie Wetenschappen zijn praktisch gericht, internationaal bewust en breed georiënteerd.   Uw bedrijf biedt ongetwijfeld stageplaatsen aan en vaak blijven vele stagiaires werken in dezelfde organisatie na hun afstuderen;
  • Merkbekendheid verhogen : Een samenwerking met Babylon is een uitstekende manier om uw merkbekendheid te verhogen bij studenten.  Daarnaast geeft het extra duidelijkheid in het doen en laten binnen uw organisatie. Babylon werkt ook samen met andere studieverenigingen op vele niveaus, wat inhoudt dat het bereik verder reikt dan alleen Babylon en haar leden;
  • Theorie en praktijk: De verbinding met de academische wereld kan een enorm voordeel zijn voor uw organisatie. Babylon tracht de verbinding tussen theorie en praktijk verder te trekken bij haar leden door studiegerelateerde activiteiten te organiseren; Voorbeelden zijn het jaarlijkse Congres aan de Radboud Universiteit; als gastspreker optreden vanuit de praktijk tijdens een college; bedrijfsbezoeken aan uw organisatie; het geven van een workshop of training door vertegenwoordigers van uw organisatie.

Geïnteresseerd in een sponsor worden van Babylon? Bekijk hier wat wij u kunnen bieden?

Mogelijkheden in adverteren in ons Babylon Magazine.

Het Babylon Magazine is het officiële blad van Babylon. Het wordt vier keer per jaar uitgebracht (A4, distributie van ongeveer 650 stuks). Advertenties kunnen een gehele pagina beslaan, een halve pagina of een kwart pagina. U heeft de keuze tussen een één-jarig contract of een contract voor een eenmalige advertentie.

Sponsoring van uw logo in onze digitale nieuwsbrief ‘De Babbel’.

Onze nieuwsbrief ‘De Babbel’ wordt aan het begin van elke maand uitgebracht (distributie van ongeveer 650 stuks). Deze nieuwsbrief wordt gestuurd naar alle leden, Bouwmeesters en andere geïnteresseerde partijen.

Een bedrijfsbezoek aan uw bedrijf.

Een bedrijfsbezoek kan georganiseerd worden in samenwerking met Babylon. Babylon zal het bezoek promoten en zal een groep geïnteresseerde studenten met zich meebrengen voor een informatieve ochtend of middag. 

Deelname aan de Bedrijvendag.

Deelname van uw bedrijf aan het jaarlijkse Career Event. Dit is een goede manier om uw naamsbekendheid en uw imago te verhogen, naast het in contact brengen met studenten. 

Deelname in aan het Congres.

Sponsoring door deelname aan het Congres kan worden uitgevoerd door het leveren van een spreker, het geven van een workshop, adverteren in de Congresfolder, het leveren van flyers, etc..

Plaatsing van een banner of ‘button’ op de website van Babylon.

Dit kan gedurende één academisch jaar. De website trekt steeds meer bezoekers aan.

Het distributeren van promotiemateriaal naar keuze.

Denk aan flyers, vlagpinnen, tassen, etc..

Een interview met uw organisatie en uw medewerkers.

Dit kan uitgevoerd worden met een medewerker die net is afgestudeerd. Het interview kan gepubliceerd worden in het Babylon Magazine of op onze website.  Dit interview kan adverterend bedoeld zijn maar kan ook dienen als een kennismaking met uw bedrijf voor studenten. 

Het is ook mogelijk om een sponsoringspakket samen te stellen voor uw organisatie. In overleg zijn hier kortingen voor mogelijk. Bij interesse , neem contact op met:external@babylonnijmegen.nl.