“Teacher Talks – de Podcast” is een podcast serie waarin CIW/IBC studenten praten met docenten. Deze serie is een initiatief van Jos Hornikx (docent van het departement Taal en Communicatie binnen de Faculteit der Letteren) en Babylon. Met deze serie hopen we de (persoonlijke) band tussen studenten en docenten te verbeteren, aangezien dit lastig is tijdens online colleges. Laten we onze docenten dus een beetje beter leren kennen! We hopen dat je het leuk vindt!

 

Aflevering 1 – Andreu van Hooft

 

In de eerste aflevering interviewt Maud (vierdejaars IBC student en Voorzitter van Babylon) Andreu van Hooft (docent van de Spaanse vakken). Het gesprek gaat over Andreu’s jeugd in Noord-Spanje, zijn loopbaan en over de dingen die hij het leukst vindt om te doen in zijn vrije tijd. Veel leesplezier!

 

Aflevering 2 – Marieke Hoetjes

 

In de tweede aflevering van Teacher Talks – de podcast – hoor je Nathan en Lieke Van Maastricht, assistent professor bij het departement Taal en Communicatie in gesprek.

 

Aflevering 3 – Lieke van Maastricht

 

In de derde aflevering van Teacher Talks – de podcast – gaan Nathan en Lieke Van Maastricht, assistent professor bij het departement Taal en Communicatie in gesprek over de positieve effecten van COVID-19 op onderzoek en onderwijs. 

 

 

Aflevering 4 – Frank van Meurs

 

In deze afleveringen hoor je een gesprek tussen Niek en Frank van Meurs. Veel luisterplezier!