Bouwmeester

Ben je een voormalig CIW/IBC student, mis je het studentenleven en wil je verbonden blijven met Babylon? Geen probleem, daar kunnen wij jou bij helpen!

Speciaal voor afgestudeerden die graag op de hoogte willen blijven van de activiteiten en publicaties van Babylon, bestaat er het Bouwmeester-lidmaatschap. Bijdragende afgestudeerden zijn Babyloniërs die al afgestudeerd, maar ze willen nog steeds een verbinding met Babylon blijven. Je blijft alle edities van het Babylon Magazine ontvangen en je houdt de korting op al onze activiteiten.

Tevens zou Babylon ook nog iets voor jou of je bedrijf kunnen betekenen. Denk hierbij aan een bedrijfsbezoek, deelname aan onze Bedrijvendag of deelname aan ons Congres. Daarnaast kan Babylon vacatures voor banen of stages voor je bedrijf delen met onze leden. Er zijn veel mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

 

Als u een voormalig CIW/IBC-student bent en u wilt meer informatie over het Bouwmeesterschap, neem dan contact op met onze Commissaris Interne Betrekkingen via internal@babylonnijmegen.nl