Huidig bestuur

Voorzitter

Hey daar!

Mijn naam is Lloyd Hooghwinkel en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu inmiddels in mijn derde jaar van de studie IBC met de engelse track. Ik woon al drie jaar in Nijmegen maar van origine kom ik uit Oosterhout in Brabant. Ik vind Nijmegen echt geweldig en ik voel me er zeker thuis. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter van het vierendertigste bestuur van Babylon op me nemen.

In mijn eerste jaar bij Babylon heb ik niet echt meegedaan als actief lid door Covid, maar ik besloot me in mijn eentje in te schrijven als mentor ouder voor de introductie week en ik heb daar hele leuke mensen onmoet en veel vrienden gemaakt. Hierdoor ben ik toen een actief lid geworden binnen de vereniging en ik werd de voorzitter van de formele activiteiten commissie en een sponsor member bij de carrière commissie. Binnen het tijdsbestek van een jaar ben ik van actief lid gegaan naar het met trots kunnen stellen dat ik de voorzitter ben van deze mooie vereniging.

Als voorzitter van babylon heb ik de eindverantwoordelijkheid over onze studie vereniging. Het is mijn taak om het bestuur te leiden en coordineren en er voor te zorgen dat zij hun taken goed doen. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten! Je kan altijd naar mij toe komen voor een gezellig praatje, een grapje of iemand om mee te praten. Ik ben erg enthousiast om leuke activiteiten voor jullie te organiseren en jullie tijd bij Babylon onvergetelijk te maken!

 

Proost,

Lloyd Hooghwinkel

Voorzitter 2022-2023

Secretaris

Hoi,

ik ben Sven Drosten, 20 jaar oud en ik begin komend jaar aan mijn tweede jaar Communicatie en informatiewetenschappen. Ik kom uit Deventer, de mooiste stad van Overijssel, en ik woon momenteel in Nijmegen op een mooie plek in het centrum. Ik ben vorig jaar voor het eerst in Nijmegen geweest en ik voelde me er meteen thuis door de mensen en de goede sfeer. Ik zal dit jaar de functie van Secretaris vervullen in het 34e bestuur van Babylon, en daar kijk ik enorm naar uit.

Naast mijn studie werk ik als chauffeur. Ik vind het werk erg leuk, het is afwisselend en ik kom op plekken in Nederland en België waar ik anders nooit zou komen. Daarnaast vind ik het leuk om te voetballen, en te sporten in het algemeen.

Ik heb Babylon geleidelijk door het jaar heen leren kennen. Aan het begin woonde ik vooral de borrels bij, maar nadat ik mee ben gegaan op de ski reis ben ik actief lid geworden, en daar ben ik erg blij mee. Ik werd lid van de CIA, beter bekend als de Commissie van Informele Activiteiten. Binnen deze commissie heb ik erg veel lol gehad en vrienden voor het leven gemaakt. Ik vind de studieverenging en de mensen die erbij zitten erg leuk, en heb daarom besloten om een bestuursjaar te doen.  Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ook zal ik zorgen voor alle communicatie met de leden en de redactie van het Babylon Magazine. Ik weet zeker dat volgend jaar een fantastische tijd gaat worden en ik zal mijn best doen om iedereen te helpen waar nodig. Kom gerust langs met vragen of voor gezelligheid!

 

Groetjes,

Sven Drosten

Secretaris 2022-2023

Penningmeester

Hoi!

Ik ben Daniël en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het prachtige Dinteloord uit het mooie Noord-Brabant. Ik ben dit jaar voor het eerst in Nijmegen en ik ben verliefd geworden op de stad zonder dat ik het zelf doorhad. Ik ga het tweede jaar in van Communicatie- en Informatiewetenschappen. Voor dat ik Communicatie- en Informatiewetenschappen ging doen volgde ik Rechten op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit was uiteindelijk niks voor mij en koos ik dus voor deze studie aan de Radboud Universiteit en het was de beste keuze die ik kon maken. Dit jaar was dan ook mijn eerste echte ontmoeting met het studentenleven en het bevalt me ontzettend goed. Ik kom dus uit een dorp waardoor ik grote steden niet helemaal gewend ben, maar Nijmegen geeft het dorpse gevoel waardoor ik zeer op mijn gemak ben nu hier. Komend jaar mag ik mijzelf de Penningmeester van het 34e bestuur van Babylon noemen!

Ik leerde Babylon voor het eerst kennen in de introductieweek mijn eerste jaar. Ik had echter niet zo’n goede ervaring met mijn vorige studievereniging, dus ik dacht dat Babylon hetzelfde was waardoor ik nooit actief ben geworden naast de Borrels. Echter werd ik overgehaald om met de Skitrip mee te gaan, waarna ik verliefd ben geworden op deze vereniging. Na de Skitrip kwam er een plekje vrij in de CIA (Commissie Informele Activiteiten) waar ik mezelf mocht bij aansluiten en ik dat ook graag deed. De commissie heeft ervoor gezorgd dat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt en ik de tijd van mijn leven had. Toen besloot ik dat ik een bestuursjaar eigenlijk ook wel zag zitten dus heb ik mijzelf opgegeven. Nu heb ik het geluk om met 4 van mijn vrienden onszelf het Bestuur van Babylon te mogen noemen!

Als penningmeester van Babylon ben ik de eindverantwoordelijke met betrekking tot de financiën van Babylon. Ik moet er voor zorgen dat onze studievereniging financieel gezond blijft. Naast dit wil ik (en mijn bestuursleden) ervoor zorgen dat de leden de beste tijd krijgen! Ik heb er enorm veel zin in! Naast dit houd ik wel van een slap babbeltje met iedereen, dus als je me ziet stap gerust op me af, ik vind het altijd gezellig!

 

Groetjes,

Daniël Heijboer

Penningmeester 2022-2023

Commissaris Interne Betrekkingen

Hey!

Ik ben Coen Esselink. Ik ben 19 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de Nederlandse track van Communicatie en Informatie studies. Ik ben geboren en getogen in het mooie Deventer, maar ik woon nu ongeveer een jaar in Nijmegen. In die tijd ben ik er echt achter gekomen hoe geweldig Nijmegen is en hoe geweldig Babylon is! Daarom zal ik de functie van Commissaris van Interne Zaken van het 34e bestuur van Babylon gaan vervullen.

Tijdens de Introductieweek vorig jaar heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de studievereniging Babylon. Na de Introductieweek wist ik dat ik actief lid wilde worden, dus besloot ik lid te worden van de Commissie Informele Activiteiten (CIA). Deze commissie gaf mij de mogelijkheid om veel nieuwe mensen te leren kennen en heeft geresulteerd in veel nieuwe vriendschappen. Hoewel ik nog niet zo lang bij Babylon ben, groeide mijn liefde voor Babylon al snel, dus besloot ik dat ik een bestuursjaar wilde doen. En hier zijn we dan!

Als commissaris van Interne Zaken zal ik verantwoordelijk zijn voor de boekverkoop en het onderhouden van contacten met docenten en professoren, maar ook voor het onderwijsprogramma en de CIS-studenten. Naast de algemene bestuurstaken zal ik deelnemen aan de opleidingscommissie, waar we het onderwijsprogramma proberen te onderhouden en te verbeteren en zal ik de vertrouwenspersoon zijn van het 34e bestuur. Dit laatste betekent dat je altijd bij mij terecht kunt voor een praatje als er iets niet lekker zit met je studie of privéleven. Verder coördineer ik vier commissies: de opleidingscommissie, de commissie voor formele activiteiten, de carrièrecommissie en de weekendcommissie.

Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik hoop dat ik en de andere bestuursleden je tijd als lid van Babylon onvergetelijk zullen maken!

 

Tot snel!

Coen Esselink

Commissaris van Interne Zaken 2022-2023

Commissaris Activiteiten

Hey allemaal! 

Mijn naam is Daan van Velzen en ik ben op dit moment 19 jaar oud! Ik zit in mijn tweede jaar van de studie International Business Communication, met als afstudeerrichting Frans. Ik woon in het mooie Nijmegen aan de Sint Annastraat, de perfecte locatie als je het mij vraagt. Deze stad verveelt nooit, zeker niet met een studievereniging als Babylon. Dat gezegd hebbende, ben ik erg trots om te kunnen zeggen dat ik de Commissaris der Activiteiten ben van het 34e bestuur van Babylon. Samen met mijn medebestuursleden ga ik mijn uiterste best doen om dit jaar onvergetelijk te maken. 

In mijn tijd bij Babylon, die dus nog niet eens zo lang is, heb ik al aan zoveel mogelijk activiteiten deelgenomen en zelfs de rol van voorzitter van de Commissie voor Informele Activiteiten op mij genomen. Doordat ik zo actief ben geworden, heb ik zo veel leuke mensen ontmoet. Ik kan met recht zeggen dat ik van de Babylon-familie hou en dat ik trots en blij ben dat ik er deel van uitmaak. Samenvattend kan ik dus zeggen dat ik niet had gewild dat mijn tijd in Babylon ook maar iets anders was geweest.

Als Commissaris der Activiteiten ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de maandelijkse ‘Borrels’, de skireis, de Oriëntatieweek en het Babylon Magazine. Dat laatste lijkt misschien een vreemde factor, maar ik garandeer je dat dit de juiste rol voor mij is! Persoonlijk denk ik dat de rol van Activiteitencommissaris perfect bij mij past, aangezien ik hou van het organiseren van leuke activiteiten en ik altijd energiek ben. Dit jaar zal ik volledig tot jullie beschikking staan, dus aarzel niet om langs te komen voor een goed gesprek of een drankje. Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten komend jaar! 

Proost, 
Daan van Velzen
Commissaris der Activiteiten 2022-2023