Beste student,

Word jij ook gefrustreerd van politieke beslissingen rondom maatschappelijke problemen? Heb je het gevoel dat er niet naar jou wordt geluisterd of wil jij je stem meer laten horen? Meld je dan aan voor de eerste editie van het Issue Killers Programma dat op 21 maart van start gaat!

In 12 weken ga jij met een groepje deelnemers aan de slag met een maatschappelijk thema, zoals klimaat of armoede. In deze weken werk je met jouw team aan een campagne rond dit thema. Hoe ziet dit eruit? Dat is aan jou! Jullie kunnen kiezen een podcast te gaan maken, maar ook een film is mogelijk of misschien willen jullie wel een social media campagne opzetten? De mogelijkheden zijn zo breed als jullie kunnen bedenken. 


Jullie hoeven dit natuurlijk niet alleen te doen, want wij staan voor jullie klaar als jullie hulp nodig hebben. Wie zijn wij? Wij zijn TheRockGroup en het KIT, beiden organisaties met ruime ervaring met het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Ook krijg je tijdens het programma workshops van reclamebureaus zoals bijvoorbeeld TBWA\NEBOKO en Fama Volat S, die jullie de ins en outs leren van het opzetten van campagnes. Met deze skills gaan jullie aan de slag om jullie project zo succesvol mogelijk te maken! Het is dus niet alleen een kans om impact te maken, maar ook een mooie CV-booster!

Interesse? 

Meld je dan nu aan voor 7 maart!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx