Stagetype: hbo-/wo meewerkstage

Sector: Informatie en communicatie

Stagefunctie: Junior Communicatieadviseur

Startdatum:  september 2022 

Duur van de stage: bij voorkeur 5-6 maanden

Uren per week: 32 – 40

Stagevergoeding in € per maand: €350,-

Korte karakteristiek organisatie:

Gloedcommunicatie is een veelzijdig en creatief fullservice communicatiebureau. Wij adviseren over communicatievraagstukken, bedenken concepten en creëren tal van on- en offlinemedia. Van bedrijfsbladen en brochures, websites en digitale magazines tot crossmediale campagnes en evenementen.

Bij ons bureau werken nu meer dan dertig specialisten. Jonge honden én ervaren rotten. Onze adviseurs, designers, (online) developers en tekstschrijvers zijn gretig. Nieuwsgierig. Ze vragen door. Maar niet voor ze de klik hebben. Zonder connectie gebeurt er immers niets. Ze kijken met een brede blik en tegelijk met een scherp oog voor creativiteit en kwaliteit.

Omschrijving van de werkzaamheden: 

Bij Gloed is geen dag hetzelfde. Het ene moment sta je met collega’s op een vakbeurs, het volgende schrijf je onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes, acties en evenementen voor onze belangrijkste doelgroep. Valt er iets interessants te melden? Jij schrijf het persbericht en zorgt voor maximale exposure via verschillende kanalen. Ondertussen houd je de aanmeldingen bij voor de inspiratiesessie van volgende week. Daarna brainstorm je samen met je collega’s over de beste strategie voor een nieuwe gedragscampagne. En aan het eind van de dag check je nog even hoe goed jouw nieuwsbericht op de website van onze opdrachtgever gelezen is. 

Wat biedt u de stagiair, buiten de vergoeding?

Zet jij je maximaal in voor je ontwikkeling als communicatieprofessional? Dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de ruimte om te groeien. En je mag komen proeven van verschillende facetten van het werken bij een bureau. Je belandt in een warm nest, waar je gedurende je stage je eigen werkplek met laptop krijgt. 

Profiel van de stagiair(e):

Niet lullen maar poetsen. Dat zien we in jou terug. Je werkt hard, bent ambitieus en niet op je mondje gevallen. Opbouwende kritiek buig jij om in positief gedrag. Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Je schakelt moeiteloos tussen onze verschillende projecten. En zelfs als het druk is, houd jij het hoofd koel. 

Reageren? We zien jouw motivatie en cv graag tegemoet via hr@gloedcommunicatie.nl

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx