Beste Babyloniërs,

Zoals je zult hebben gemerkt, heeft de universiteit maatregelen genomen rond het coronavirus door alle fysieke activiteiten, zoals lezingen en examens, op te schorten tot 31 maart. De regering heeft ook verschillende maatregelen genomen, zoals het verbieden van evenementen van meer dan honderd mensen. Het RIVM adviseert mensen om thuis te blijven als ze (kleine) symptomen hebben van verkoudheid of griep. Andere dingen die je kunt doen om te voorkomen dat het virus zich verspreidt, zijn volgens het RIVM regelmatig je handen wassen met zeep, hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog, het gebruik van papieren zakdoekjes, geen handen schudden en het beperken van sociale contacten.

Babylon heeft besloten om aan deze maatregelen te voldoen. Daarom is de Babylonkamer gesloten tot 31 maart. Omdat we vonden dat het niet verantwoord zou zijn om onze leden naar Nijmegen te laten reizen voor onze activiteiten, worden alle Babylon-evenementen voor de rest van deze maand afgelast. LET OP: Dit geldt ook voor evenementen voor volgende week waarvoor je je misschien al hebt aangemeld, zoals de Actieve Ledenavond of het bedrijfsbezoek van de Rabobank.

Het is niet zeker of de activiteiten die gepland zijn voor april zullen worden geannuleerd, omdat deze situatie zich snel ontwikkelt. We zullen je onmiddellijk op de hoogte brengen wanneer we meer te weten komen.

Wij adviseren je om de website van de universiteit (www.ru.nl/english/coronavirus ) en sociale media en het media-outlet van het RIVM(https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19) in de gaten te houden. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via welk medium dan ook.

Wij adviseren je nogmaals te luisteren naar de voorzorgsmaatregelen en de maatregelen van de Radboud Universiteit, de overheid en het RIVM.

Wees veilig!

Het XXXIste bestuur