Beste Babyloniërs,

Rabobank Rijk van Nijmegen (Babylon’s hoofdsponsor) biedt een meewerkstage aan voor tweede- en derdejaars communicatiestudenten. Het betreft een stageplek voor 36 uur per week van december tot en met mei, inclusief stagevergoeding.
Als stagiair Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie hou jij je bezig met operationele taken. Denk hierbij aan zaken zoals contentmanagement, activiteit- en evenementorganisatie, kwalitatieve teksten schrijven, het samenstellen van advertenties en uitnodigingen, het afhandelen van telefoonverkeer, de mailbox beheren en het proactief oppakken van verschillende werkzaamheden gedurende de werkdag.
Met deze meewerkstage biedt Rabobank Rijk van Nijmegen jou een interessante werkervaringsplek en een actieve rol in projecten en activiteiten binnen de bank. Een mooie kans dus om praktijkervaring op te doen en je kennis te vergroten!
Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk dan de volledige vacature hier: https://rabobank.jobs/nl/vacature/stagiair-marketing-communicatie-cooperatie-rabobank-kring-gelderland-zuid/JR_00043814/

Job Category: Marketing
Job Type: Internship
Job Location: Nijmegen
Gender: does not matter
Study year: Third
Experienced: See description
Nationality: Dutch

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx