StageMax zoekt per direct een Junior Consultant

Bij StageMax zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste starter die ons team wil komen versterken als Account- en Proces specialist. De reden? StageMax maakt een forse groei door en dit willen we graag de aankomende tijd door blijven zetten, maar hiervoor hebben we wel wat extra versterking nodig. Werken bij StageMax betekent je inzetten voor een snelgroeiend en innovatief bedrijf waarbinnen jouw ideeën gewaardeerd worden en waar je altijd veel inspraak zal hebben op je eigen werkzaamheden en de processen van het bedrijf. Ben jij dus net afgestudeerd aan een HBO of WO studie en zoek je een uitdagende startersbaan? Dan heeft StageMax de uitdaging waar jij naar op zoek bent! 
Vacaturebeschrijving
Wij zullen jou gaan opleiding tot een specialist op het gebied van Account- en procesmanagement en leren je graag alles over de bemiddeling van stagiaires, afstudeerders en starters. We bieden je een diverse en brede functie waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn, aangezien jij je met verschillende processen bezig zal houden. 
Enerzijds ben jij als accountspecialist het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Je ontdekt kansen voor nieuwe opdrachten en geeft onze klanten een gedegen en onderbouwd advies omtrent de mogelijkheden voor stagiaires, afstudeerders en starters. Verbeterpunten van onze bestaande klanten vinden vaak via jou hun weg naar onze organisatie wanneer je samen met de klant doorspreekt hoe onze dienstverlening verloopt. Je signaleert problemen en komt met een passende oplossing wanneer dit nodig is. 
Binnen jouw functie zal je ook aan de slag gaan met het proces omtrent het plannen en managen van kennismakingsgesprekken tussen kandidaten en klanten. Je gaat kandidaten voorbereiden op de gesprekken die ze gaan voeren en houdt contact met de klant omtrent de gesprekken en eventuele (extra) vragen. Hierbij zorg je ervoor dat je het proces zo soepel en effectief mogelijk laat verlopen. 
Daarnaast kan het ook voorkomen dat jij je bezig houdt met een gedeelte van het recruitment proces; de introductie van de kandidaten bij onze klanten. Voor StageMax is het erg belangrijk dat de kandidaten op een goede manier geïntroduceerd worden bij onze klanten. Op basis van de intake zorg jij ervoor dat de introductie van de kandidaat een goede eerste indruk achterlaat bij onze klant en verzeker jij dat de klant alle belangrijke informatie ontvangt. 
Wij zullen je vanaf dag één meteen zeer intensief begeleiden en jou alles aanleren wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Bij StageMax hechten we minder waarde aan een studierichting, wij kijken echt naar jou als persoon en willen dat jij goed past binnen ons team. Dit is erg belangrijk omdat je nauw samen gaat werken met je collega's. 
 
Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in Stagiairs, Afstudeerders en Starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. Er is altijd ruimte voor gezelligheid, maar we weten ook van aanpakken. Lunchen doen we iedere dag gezellig samen en op vrijdagmiddag hebben we altijd een leuke borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 
 
StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?' Zo houden we iedere week een brainstormsessie waarin wij onze organisatieprocessen proberen te verbeteren. Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.
 
 
Profiel kandidaat

Wat bieden wij jou?
o Een startersfunctie in een jong en dynamisch team
o Een werkplek in het hartje van Nijmegen
o Een functie met veel verantwoordelijkheid
o Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf
o Goede doorgroeimogelijkheden
o Nette arbeidsvoorwaarden
o Mario Kart competitie of een lekkere wandeling in de pauze
 
Wie ben jij?
o Proactief en enthousiast;
o Analytisch ingesteld;
o Overtuigingskracht;
o Communicatief vaardig;
o Precies en accuraat;
o Altijd eerlijk en integer;
o Onlangs afgestudeerd met een HBO of WO diploma;
o Zelfspot.
 
Interesse?
Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan nu door jouw CV en motivatie te mailen naar cv@stagemax.nl. Heb je vragen over deze vacature of onze organisatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 0020 203.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx