Aangezien StageMax een forse groei doormaakt, zijn we op zoek naar een jong en enthousiast talent om ons team te versterken! Ben jij net afgestudeerd aan een HBO of WO studie? Zoek jij een uitdagende startersbaan bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf in het centrum van Nijmegen? Dan hebben wij de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Wij zullen je opleiden tot Recruitment- en Accountspecialist, waarin wij je alles gaan leren omtrent de bemiddeling van stagiairs, afstudeerders en starters. Dit is een diverse en brede functie waarin je de kans krijgt om binnen de gehele organisatie werkzaamheden op te pakken. Bij StageMax verandert de drukte continu, waardoor het zo maar kan zijn dat jij het ene moment klanten aan het bellen bent om nieuwe opdrachten in kaart te brengen, het andere moment bijspringt op recruitment om vervolgens te helpen bij het inplannen van sollicitatiegesprekken. Zoek jij een dynamische baan met veel afwisseling? Dan is dit iets voor jou!

Als recruiter zal je proactief aan de slag gaan met het zoeken van de beste kandidaten voor onze klanten. Je vindt het leuk om veel contact te hebben met onze jonge talenten en bent enthousiast en overtuigend. Je weet hoe je zaken voor elkaar kan krijgen en bent een echte regelaar. Daarnaast werk je nauwkeurig en zorg je ervoor dat kandidaten op een goede manier bij de klanten worden geïntroduceerd. Als accountspecialist ontdek je kansen voor nieuwe opdrachten bij onze klanten. Hiernaast kan jij onze klanten met een gedegen en onderbouwd advies ondersteunen met betrekking tot de mogelijkheden voor stagiairs, afstudeerders en starters. Het is aan jou om de complexiteiten van onze klanten te vertalen naar goede stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Hierbij is een flink stuk analytisch denkvermogen vereist.

Wij zullen je vanaf dag één meteen zeer intensief begeleiden en alles aanleren wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Wij hechten minder waarde aan een studierichting, wij kijken echt naar jou als persoon en willen dat jij goed past binnen ons team. Dit is erg belangrijk omdat je nauw gaat samenwerken met je collega’s. StageMax werkt heel sterk op basis van de LEAN management methodiek. Dit houdt in dat je altijd veel inspraak zult hebben op je eigen werkzaamheden en ook op de processen van het bedrijf.

Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiairs, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van ambitieuze arbeidsbemiddelingsspecialisten waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten.

StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag ‘Hoe kunnen we dit beter aanpakken?’ Zo houden we iedere week een brainstormsessie waarin wij onze organisatieprocessen proberen te verbeteren. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat we momenteel de best beoordeelde stagebemiddelaar zijn van Nederland, met 4,8 van de 5 sterren op basis van meer dan 500 reviews. Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.

Profiel kandidaat

Wat bieden wij jou?

 • Een startersfunctie in een jong en dynamisch team;
 • Een werkplek in het hartje van Nijmegen;
 • Een functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een functie zonder targets, waarbij de mens centraal staat;
 • Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf;
 • Goede doorgroeimogelijkheden;
 • Nette arbeidsvoorwaarden;
 • Mario Kart competitie in de pauzes.

Wie ben jij?

 • Proactief en enthousiast;
 • Analytisch ingesteld;
 • Overtuigingskracht;
 • Communicatief vaardig;
 • Precies en accuraat;
 • Altijd eerlijk en integer;
 • Onlangs afgestudeerd met een HBO of WO diploma;
 • Zelfspot.

Interesse?

Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende startersfunctie!

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx