Voor een nieuw bedrijf www.rechtdoorzee.nu zoeken we een student of een net-afgestudeerde die kan helpen met het afvangen en verwerken van data.

Vereisten: je moet analytisch sterk zijn, vlot en nauwkeurig werken en prettig zijn in de omgang. Bij voorkeur zoeken we een student Psycholgie of Communicatie- of gedragswetenschappen.

Verder:

  • Op korte termijn een methode kunnen opzetten om de data af te vangen van 50-100 gesprekken die plaats vinden tussen nu en 1 september
  • Vervolgens de data daadwerkelijk kunnen verzamelen en verwerken in (1) een maandelijkse rapportage (‘thermometer’) en 2) en eenmalig ‘analyse/whitepaper’ die klaar is op 1 december?

De data die we willen verzamelen zijn data van gesprekken die in de komende 3 maanden gaan plaatsvinden door onze “gesprekshelpers”: mensen krijgen hulp bij een lastig gesprek op het werk en leren “in actie”. Van deze oefengesprekken willen wij data verzamelen over zowel de hulpvrager als de hulpvraag. Maar ook willen we inzicht krijgen in wat de hulpvrager aan ons gesprek heeft gehad: welke inzichten heeft hij opgedaan, welk effect had dit? Op hemzelf en op zijn gesprekspartner? En natuurlijk op de uitkomst van het gesprek.

Dit hebben we nodig om:

  • Zicht te krijgen op wat voor soort vragen we daadwerkelijk krijgen. We willen hier graag later dit jaar over publiceren.
  • Zicht te krijgen op welke drijfveren het vaakst (op)spelen. Is dat veiligheid, vrijheid, verbondenheid of vertrouwen in eigen kunnen? En hoe vaak speelt inertia een prominente rol? Als we dat weten, weten we ook in welke ‘hoek’ we ons scala aan technieken verder moeten uitdiepen.

Enthousiast geworden? Dan zien we je CV en motivatie graag verschijnen op brigittte@rechtdoorezee.nu. Bij vragen, mag je altijd even bellen via 06-48785148

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx