Kom werken als docentassistent!

Wat ga je doen?

Als docentassistent ben jij vliegende keep op school, staat in de klas en biedt ook vakinhoudelijke ondersteuning. Gaandeweg bouw je een band op met de scholieren en de docenten – en natuurlijk je collega studenten. Zo sta je er nooit alleen voor! Minimaal één dag per week sta jij in de klas of school om docenten en scholieren te ondersteunen.

Wat krijg jij?

– Een fantastische leerzame bijbaan die goed is voor je CV.
– Een vergoeding van €12,50 per uur.
– We investeren in jouw ontwikkeling: Je krijgt trainingen, masterclasses en workshops van experts uit het onderwijs.
– Veel inspraak en mogelijkheden om door te groeien binnen Studenten Helpen Scholieren.
– Je leert vaardigheden en skills die je later heel goed kunt gebruiken.
– Een fantastische bijbaan in het onderwijs waar je leert vol vertrouwen voor de klas te staan.

Wie ben jij?

Onze docentassistenten hebben een passie voor het onderwijs en een frisse blik waarmee ze naar het onderwijssysteem kijken. Jij hebt een enthousiaste en verantwoordelijke houding en hebt affiniteit met lesgeven. Als docentassistent zie jij het zitten om het meeste uit jezelf te halen en goed jezelf te presenteren in de klas. Je kunt je inleven in de belevingswereld van scholieren en hebt een pro-actieve houding. Ook ben jij graag bezig met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Klinkt dit interessant? Meld je aan voor 10 september. Kijk voor meer informatie of om te solliciteren op de website van Studenten Helpen Scholieren: https://studentenhelpenscholieren.nl/docentassistent

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx