Committee of Formal Activities

Als lid van de Committee of Formal Activities (CFA) ben je verantwoordelijk voor het organiseren van drie bedrijfsbezoeken. Deze bedrijfsbezoeken bestaan over het algemeen uit een rondleiding door de communicatieafdeling en een informatiesessie waarin een communicatieprofessional je iets vertelt over hun werk en hoe ze daar zijn gekomen. Deelname aan deze bezoeken stelt studenten in staat om een glimp van de banen die ze kunnen krijgen na het afstuderen te krijgen en te zien of dit iets voor hen zou zijn. Deel uitmaken van de CFA is een zeer waardevolle ervaring. Je leert namelijk verantwoordelijk te zijn, evenementen te organiseren en bedrijven te benaderen. Denk je dat lid worden van de CFA iets voor jou is? Meld je dan aan en word lid van de commissie van dit jaar!

Committee of Informal Activities

De Committee of Informal Activities organiseert, zoals de naam al aangeeft, allerlei informele activiteiten. Van maandelijkse borrels   in onze stamkroeg Malle Babbe tot Filmavonden en van Olympische Bierspelen tot Lasergamen. Naast de Babylon borrels helpt de CIA ook bij het organiseren van:

  • BaMyPo: Een feest georganiseerd door Babylon, Mycelium en Postelein. Dit feest wordt vier keer per jaar gehouden.
  • Inglorious: Een feest georganiseerd door Babylon, Mycelium (Communicatiewetenschappen), Postelein (Pedagogische Wetenschappen), ESV (Economie), SVN (Nederlandse Taal en Cultuur) en GSV (Geschiedenis). Dit feest wordt drie keer per jaar gehouden.
  • DIES Week: De jubileumweek van Babylon. We vieren onze studievereniging door dagelijks activiteiten te hebben. Elk jaar hebben we de Dies Cantus en de Dies Week borrel, maar de rest van de activiteiten zijn een verrassing!

De CIA is voor de echte feestgangers. Je moet creatief, sociaal en extravert zijn. Als dit resoneert met jou, dan ben jij degene die we zoeken!