Education Committee

Hallo, potentiële actieve leden van Babylon! Wij zijn de Education Commitee. De Education Committee is verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende jaarlijkse activiteiten. Deze activiteiten variëren van de studiemiddagen tot de Familiedag en CIS in the Field. Als lid van de Education Committee moet je ook helpen met de open dagen, het Student-for-a-Day programma (meeloopdagen) en de Matching dagen (studiekeuzecheckdag). De verantwoordelijkheden van de Education Committee omvatten voornamelijk het helpen van toekomstige en huidige studenten met veel CIW, IBC en toekomstige carrièregerelateerde vragen. Lid zijn van de Education Committee is niet extreem tijdrovend, omdat je maar één keer per week over ongeveer een uur vergadert en je als team samenwerkt.

Dus als je een ondernemend, enthousiast persoon bent die studenten wil helpen het beste uit hun tijd te halen voor, tijdens en na deze opleiding, dan is de Educaation Committee jouw perfecte commissie!

 

Orientation Week Committee

De Orientation Week Committee is de commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van de Oriëntatieweek en het aanbieden van de nieuwe studenten een warm welkom in de stad Nijmegen! Voor de nieuwe eerstejaars studenten moeten verschillende (formele en informele) activiteiten worden georganiseerd. Denk aan activiteiten zoals een rondleiding door de stad of een lunch, maar ook aan zaken als een kroegentocht of een cantus bijvoorbeeld. Deze commissie heeft veel verantwoordelijkheden, maar dat is een van de redenen waarom het zo leuk is om in deze commissie te zitten. De Orientation Week Committee organiseert alleen de Oriëntatieweek. Dit betekent dat er in de eerste helft van het jaar niet echt veel te doen is. In de tweede helft van het jaar gaat de commissie echt van start. Je hebt meestal één keer per week een vergadering. Hoe dichter je bij de Oriëntatie Week, hoe drukker je waarschijnlijk zal zijn. Houd er rekening mee dat je ook tijdens de vakantie dingen moet regelen voor de Oriëntatieweek, omdat de Oriëntatieweek altijd aan het einde van de zomervakantie plaatsvindt.