Publication Committee

Wij zijn de commissie die verantwoordelijk is voor de inhoud van het Babylon Magazine. Het Babylon Magazine wordt 4 keer per jaar in druk uitgegeven en wordt gelezen door studenten, alumni en professoren uit onze studie.
Voor elke editie schrijven we formele en informele artikelen die passen bij een thema dat we zelf mogen kiezen. We voeren ook interviews met professoren en professionals in ons vakgebied.
In de Publicatiecommissie kun je je taalvaardigheden oefenen en de basisprincipes van contentontwikkeling en journalistiek schrijven leren met een kleine groep andere studenten. Eerdere ervaring is geen vereiste!
De commissie komt ongeveer 12 keer per jaar bijeen, meestal 3 keer per tijdschrifteditie. De werkdruk is laag in vergelijking met sommige andere commissies, maar er wordt van je verwacht dat je met deadlines werkt en je artikelen op tijd aflevert.
We hopen dat je dit jaar lid wordt van de PubCom!

Graphic Design Committee

De Graphic Design Committee is verantwoordelijk voor on- en offline Babylon promotiemateriaal. Leden van de commissie ontwerpen banners (Facebook), flyers en posters om alle Babylon evenementen te promoten. Daarnaast ontwerpt de commissie het Babylon Magazine. Het belangrijkste doel van de Graphic Design Committee is om de andere commissies te ondersteunen door het ontwerpen van materiaal om hun evenementen te promoten. De commissie werkt voornamelijk met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Leden krijgen ook speciale workshops bij te wonen voor deze softwareprogramma’s om hun ontwerpvaardigheden nog verder te ontwikkelen. Het is dus niet verplicht om deze programma’s onder de knie te hebben om te solliciteren voor deze commissie, maar ervaring is altijd leuk om te hebben!
Als je genegenheid hebt met grafisch ontwerp en Babylon’s promotiemateriaal wilt ontwerpen, dan is deze commissie perfect voor jou!