Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is een van de formele commissies van Babylon en heeft als doel een brug te slaan tussen studenten en professionals in het werkgebied. Dit gebeurt voornamelijk door het organiseren van workshops, zoals LinkedIn workshops, Photoshop workshops of sales trainingen.
Daarnaast is de Carrièrecommissie ook verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse Career Event in Maart. Tijdens het Career Event geven communicatieprofessionals van verschillende bedrijven presentaties over hun werk. Vorige jaren hebben we journalisten, marketing specialisten en communicatie adviseurs verwelkomt op het Career Event. Je leert hoe je een evenement organiseert en, meer specifiek, hoe je communiceert met de professionele wereld.
In deze commissie ontwikkel je netwerk- en organisatievaardigheden. Het is een goede gelegenheid om meer mensen te leren kennen, met professionals te spreken en meer te weten te komen over de werkende wereld.

Studiereiscommissie

Als je op zoek bent naar een commissie waar je veel plezier hebt door het organiseren van een grote activiteit met medestudenten, maar waar je ook veel verantwoordelijkheid hebt, dan is de Studiereiscommissie precies wat jij zoekt. Zoals de naam al zegt, is de Studiereiscommissie verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse studiereis van Babylon. Samen met je commissie zorg je ervoor dat alles geregeld is voor je medestudenten die mee op reis gaan. Je kunt de locatie, vlucht/treinkaartjes en het hotel regelen, evenals formele en informele activiteiten en nog veel meer!