Congrescommissie

Als lid van de Congrescommissie werk je aan één groot evenement, namelijk het jaarlijkse congres. Tijdens het congres zullen er verschillende sprekers uit de communicatiewereld een lezing geven over hun specifieke domein. Er zijn ook een paar rondes van workshops, zodat de aanwezigen een interessante en interactieve dag hebben. Het organiseren van het congres betekent dat je letterlijk alles moet regelen. Je moet interessante sprekers boeken, de tickets verkopen, deelnemers en sprekers ontvangen, en nog veel meer!

Een groot pluspunt voor het congres van volgend jaar is dat het de Nationale Dag van de Communicatie zal zijn. Hierdoor komt er meer geld beschikbaar en zijn alle communicatiestudieverenigingen uit Nederland aanwezig. Wat de Congrescommissie onderscheidt van de andere commissies, is dat het een gemengde commissie is tussen Babylon en Mycelium. Zo leer je ook nieuwe mensen kennen!

Dus, wil je werken aan een grote formele gebeurtenis, nieuwe mensen ontmoeten en werken aan uw professionele netwerk? Word lid van de Congrescommissie!

Sportcommissie

De Sportcommissie organiseert gedurende het jaar verschillende sportevenementen, waarvan de grootste de Ski Trip is. Je organiseert de reis zelf en ook enkele activiteiten gedurende de week, zoals een (kamer)kroegentocht en een themafeest. Naast deze activiteiten zorg je ervoor dat alles in orde is, met betrekking tot de ski-uitrusting en de skipassen. Tijdens het jaar zullen er ook verschillende kleine activiteiten zijn die je met de Sportcommissie organiseert. Vorig jaar organiseerde de commissie een Babylon Beach Tournament. Bovendien is de Sportcommissie verantwoordelijk dat alles wordt geregeld tijdens de ‘Batavierenrace’. Dit is een hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede, die gefaseerd wordt uitgevoerd door studieverenigingen uit het hele land. Na afloop is er een groot feest, wat ook heel leuk is. Je komt één keer per week bijeen om ervoor te zorgen dat elk evenement goed wordt georganiseerd.