Radboud Universiteit 
Radboud Services – Academic Affairs
Reageer uiterlijk op: 01-03-2022

Werkzaamheden

De afdeling Education Support zoekt een creatieve studentredacteur ter versterking van het redactieteam. Als studentredacteur ben je medeverantwoordelijk voor het maken van content voor het web, nieuwsbrieven en handleidingen voor docenten. Ook ontwikkel je good practices, infographics en instructies over onderwijsontwerp, uitvoering van onderwijs en toetsing in het onderwijs.

Binnen het redactieteam werk je intensief samen met andere schrijvers en inhoudsdeskundigen. Samen prioriteer je onderwerpen en thema’s en ga je aan de slag met het creëren van content. Je bent daarmee nauw betrokken bij het inhoudelijk inrichten van de website en het vormgeven van de online ondersteuning aan docenten.
Wij bieden een uitdagende en creatieve werkomgeving waarin je de kans krijgt om verder te groeien in je creatieve kwaliteiten. Samen met andere redactieleden draag je daarmee bij aan de ondersteuning en inspiratie van docenten van de Radboud Universiteit.

De afdeling Education Support is een Radboud brede afdeling die docenten adviseert en ondersteunt bij onderwijsontwerp, toetsing en professionalisering.

Wij verwachten

  • Ervaring met webredactie en het (zelfstandig) ontwikkelen van content;
  • Talent om ingewikkelde onderwerpen helder op te schrijven;
  • Een journalistieke houding en nieuwsgierigheid;
  • Affiniteit met ICT;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Ervaring met het schrijven in de Engelse taal;
  • Ervaring met het werken met Adobe Illustrator en Adobe Indesign.

Toelichting op de arbeidsvoorwaarden

Functieschaal 5.0: €14,00 bruto per uur (excl. compensatie voor vakantie- en feestdagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering). De startdatum van deze functie is 01-04-2022 en loopt t/m 31-12-2022. Je bent gemiddeld 8 tot 12 uur per week beschikbaar. De werktijden zijn in overleg, maar in ieder geval op maandag.

Solliciteer

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie (motivatiebrief en cv) uiterlijk op 01-03-2022 – onder vermelding van sollicitatie Studentenredacteur – naar Chamin.panapala@ru.nl ter attentie van Chamin Panapala.

Dit is een interne vacature. Voor deze vacature kom je alleen in aanmerking als je ingeschreven staat als student bij de Radboud Universiteit Nijmegen.        

Wacht niet met solliciteren, sommige vacatures zijn erg gewild. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature soms eerder dan de aangegeven sluitingsdatum.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx