Wil jij de belangen van 800.000 studenten behartigen bij ministeries, politieke partijen en koepelorganisaties van universiteiten en hogescholen? Dan is het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) op zoek naar jou!

Het ISO is op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten/recent-afgestudeerden die, vanaf eind juni 2022, als bestuurders een jaar lang actief invloed uitoefenen op de toekomst van het hoger onderwijs in Nederland. Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de belangen van meer dan 800.000 studenten aan universiteiten en hogescholen en is gevestigd in Utrecht. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, politieke partijen en de koepelorganisaties van universiteiten en hogescholen. Als belangenorganisatie zet het ISO zich in voor kwalitatief goed en toegankelijk hoger onderwijs, waarin alle studenten op de juiste plek belanden.   

Dit zal je niet alleen doen, tijdens het bestuursjaar zal je intensief samenwerken met 4 medebestuursleden, 14 ondersteunende medewerkers en een netwerk van oud-besturen. Je krijgt de volledig de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, een relevant netwerk op te bouwen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de positie van studerend Nederland.  

Voor meer informatie staat de volledige vacature op op www.iso.nl/bestuursjaar/    

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx