Meewerkstage afdeling Marketing Communicatie & Coöperatie (MC&C) 
Rabobank in de regio Gelderland-Zuid – standplaats Elst

Werken bij dé bank die een bijdrage levert aan de 3 grote maatschappelijke transities (voeding, klimaat & energie en inclusiviteit)? Kom dan stagelopen bij team Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie!
 

Stagelopen bij Rabobank MC&C 
Je wilt de theorie die je op school hebt geleerd nu wel eens in de praktijk gaan toepassen! De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrière pad kies jij? Ga als meewerk-stagiair Marktbewerking, Communicatie & Coöperatie bij Rabobank in Gelderland-Zuid aan de slag en wordt de beste versie van jezelf.

Lekker praktisch, wat ga je doen? 
Onder begeleiding van jouw MC&C collega’s ga je onder andere werken aan;

 • Rabo ClubSupport (stemcampagne en ondersteuningstraject)
  Stemcampagne: je helpt mee om lokale clubs toe te laten tot de campagne. Je denkt mee over de interne en externe communicatie-uitingen en beantwoordt hulpvragen van lokale verenigingen, stichtingen en onze leden.
  Ondersteuning: Je helpt mee om de verschillende belangrijke mijlpalen tijdens dit traject te organiseren. Je denkt mee over prikkelende updates en reageert op vragen voor steun door lokale verenigingen en stichtingen om ze te helpen bij het realiseren van hun ambities.
 • De organisatie van online en offline events voor onze commerciële afdelingen. Denk aan het tijdig uitzetten van de interne en externe communicatie en het plannen en regelen van allerlei zaken, zoals het vaststellen van het programma, het reserveren van de locatie en de benodigdheden ter plekke etc.  
 • Het organiseren van ledenraadsvergaderingen en de communicatie met de (toekomstige) ledenraadsleden. Denk aan het organiseren van de ledenraadsvergaderingen, het helpen bij het werving en selectieproces van nieuwe ledenraadsleden, nieuwsberichten schrijven, etc.
 • Het onderhouden van onze interne en externe communicatiekanalen, zoals bijvoorbeeld helpen bij het gezamenlijk managen van de mailbox, het schrijven van een nieuwsbericht voor ons intranet en het maken van creatieve, doelgerichte content voor onze website. 
   

We werken hybride
Je stageweek is 36 uur, waarbij je soms naar kantoor komt om samen te werken en je ook thuis kunt werken. Het team komt in ieder geval elke dinsdag samen op kantoor Elst voor overleg en om elkaar te ontmoeten. Op de andere dagen mag je thuis werken of kun je ervoor kiezen om op kantoor Nijmegen, Arnhem of Ede te komen werken. Jij kiest de plek die het beste past bij je werk.

Van elkaar leren 
De dertien collega’s van het MC&C team staan al op je te wachten. Aan jou om ze te versterken met jouw frisse blik en betrokken manier van meedenken/werken. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als één creatief team binnen de Rabobanken in Gelderland-Zuid en daarnaast als één van de veertien kringen in Nederland. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Diversiteit bij elkaar brengen maakt onze bank beter. Daarom zijn we benieuwd naar jouw bijdrage aan de doelen van MC&C. 

“Binnen het team is er een open en gezellige sfeer! Iedereen heeft zijn talenten en ambities, zo vullen we elkaar aan en leren we van elkaar. Dit zorgt voor een prettige manier van werken en dat geeft weer energie.”

Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen. 

Jij en jouw talent 

 • Je bent HBO/WO student en volgt een opleiding gericht op communicatie.
 • Je zoekt een meewerkstage, bij voorkeur vanaf juni 2023.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en je bent collegiaal en betrokken. 
 • Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’. 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Dit bieden we jou 

 • Een bruto stagevergoeding van € 500,- (HBO)/€ 600,-(WO) per maand.
 • Je krijgt goede begeleiding van een ervaren stagebegeleider.
 • Gezellig MC&C team, waar je als stagiair écht onderdeel van uitmaakt.
 • Een professionele werk- en leeromgeving.
 • Je standplaats is Elst – maar we werken hybride. Dat betekent dat er volop mogelijkheden zijn om ook thuis te werken (en dat scheelt reistijd). 
   

Laten we kennismaken 
Ben jij onze nieuwe, enthousiaste kracht die ons komt versterken als meewerk-stagiair(e) MC&C en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? 

Solliciteer dan nu met je CV én motivatiebrief! 

 • Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Caroline Linders/Christien Rutjes (medewerkers MC&C) via communicatie.gez@rabobank.nl.
 • Heb je vragen over werken bij Rabobank of het recruitment proces? Neem dan contact op met Sandy van Kints, Campus Recruiter via Sandy.van.Kints@Rabobank.nl. 
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Rabobank te verrichten. 
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze op link
 • Interviews kunnen plaatsvinden door middel van een Teams call.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx