Beste Babyloniërs,

Aangezien er een paar maanden geen Babylon-activiteiten zullen zijn, zijn velen van ons momenteel thuis, en waarschijnlijk erg verveeld. Daarom hebben we wat onderzoek gedaan en kwamen we met een paar dingen om jezelf te vermaken.

Allereerst zijn er meerdere websites die een lijstje hebben van dingen die je zou kunnen doen in je vrije tijd. Hier zijn enkele voorbeelden:

Natuurlijk hebben we ook een aantal dingen zelf gevonden:

  • Leer een instrument te bespelen of probeer je oude niveau weer te behalen;
  • Download de app ‘Draw Something’ met je vrienden en raad elkaars tekeningen;
  • Je kunt ‘Cards against humanity’ online spelen via onderstaande link of met de app ‘Evil Apples’;

https://pyx-1.pretendyoure.xyz/zy/game.jsp ( 1. Login 2. Start een game, 3. Vrienden kunnen zoeken op de titel van je game om mee te doen;

Tot slot hebben we gezocht naar manieren om in contact te blijven met je vrienden tijdens al die weken van “social distancing”. 

  • Zoom: deze app lijkt op Skype, maar bevat meer belopties en heeft geen deelnemerslimiet.
  • Netflix Party: om een film of serie op Netflix te kijken met je vrienden op afstand en je kunt chatten met elkaar tijdens het kijken.
  • Houseparty: met deze app kun je met je vrienden en familie videobellen en tegelijkertijd spelletjes spelen!
  • Je online games spelen (zoals monopoly) met vrienden met behulp van Pogo. Echter, als je wilt vrienden wilt blijven kun je misschien beter een ander spel spelen?

https://www.pogo.com/games/monopoly?sl=2&gamekey=monopoly

We zullen ook een aantal dingen posten op social media en op de website om je bezig te houden, dus houd ze in de gaten! Veel plezier en als er iets is wat we kunnen doen om te helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Liefs, het bestuur