Heb jij een vlotte babbel en een te lege portemonnee? Of ben je doordeweeks vooral bezig met studeren voor je bachelor of master, maar zoek je wat meer afwisseling in je dagen? Wellicht heeft StageMax dé perfecte bijbaan voor jou! In ons jonge, dynamische en gezellige team is er ruimte voor een Junior Recruiter. In deze functie ga jij je steentje bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf en krijg je de mogelijkheid om je in een razend tempo te ontwikkelen tot een recruiter in hart en nieren. Het beste van alles? Ons kantoor is gelegen in hartje Nijmegen, op een steenworp afstand van Centraal Station! Klinkt dit als de bijbaan die jou op het lijf geschreven is? Lees dan snel verder!

Over ons

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiairs, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team dat bestaat uit betrokken en ambitieuze medewerkers waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uit eten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 

 
StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag ‘Hoe kunnen we dit beter aanpakken?’ Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.

Jouw functie

Als Junior Recruiter kom je te werken onder onze ervaren recruiters en heb je een afwisselend takenpakket. Uiteraard heb je veel contact met potentiële kandidaten. Je inventariseert waar hun wensen en behoeftes liggen zodat je een goed profiel kunt schetsen van hetgeen waar ze naar op zoek zijn. Je staat in contact met studenten uit verschillende vakgebieden en tijdens verschillende fases van hun studie. Dus dat is van Marketing en Bedrijfskunde, tot IT en Werktuigbouwkunde. En van meewerkstagiaires op zoek naar hun eerste stage, tot starters die klaar zijn om de arbeidsmarkt te gaan betreden. Zo blijven de gesprekken afwisselend en ligt er in ieder gesprek weer een nieuwe uitdaging. Je herkent hierin de kennis en kwaliteiten van de kandidaat, en begeleidt ze naar de voor hen perfecte match.

Dat spreken van de kandidaten is leuk en aardig natuurlijk, maar zij moeten uiteraard ook voorgesteld worden bij onze klanten om de perfecte match ook daadwerkelijk te kunnen maken. Ook dat is recruitment. Hierin houd jij je bezig met het inventariseren van de behoeften van het bedrijf om te bepalen of er een mogelijke match zou kunnen met de student. Uiteindelijk zal je de kandidaten ook voorstellen, waarbij je rekening houdt met de raakvlakken tussen de wensen en behoeften van zowel het bedrijf als de kandidaat. 

Een kleiner, maar zeker niet onbelangrijk onderdeel van het recruitment proces is het zoeken van kandidaten. Daarbij ga je actief op zoek naar potentiële kandidaten in de interne database en/of LinkedIn. Je screent hen voor mogelijke openstaande vacatures en beoordeelt de potentiële match.

In jouw functie ben je dus van A tot Z betrokken bij het hele recruitmentproces. Daarin heb je de mogelijkheid om jezelf in een razend tempo te ontwikkelen onder toeziend oog van onze recruiters en kun je meedenken over verdere optimalisaties van dit proces.

Jouw profiel

 • Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte babbel
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen je verschillende werkzaamheden
 • Je hebt je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je hebt een WO opleidingsachtergrond in de richting van Bedrijfskunde, HRM, Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, of een vergelijkbare opleiding.

Wat we jou kunnen bieden

 • Een studie gerelateerde bijbaan die goed op je CV staat
 • Goede begeleiding bij jouw werkzaamheden
 • Een bijbaan in een jong en dynamisch team
 • Een plek waar je veel kunt leren en vragen kunt stellen
 • Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven binnen het bedrijf
 • De mogelijkheid om je bijbaan op kantoor te combineren met thuiswerken
 • Mario Kart competities in de pauze en de allerleukste borrels en bedrijfsuitjes

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Mail dan je cv naar cv@stagemax.nl en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kopje koffie. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx