ReVIEW your opportunities

Je wilt de theorie die je op school geleerd hebt nu wel eens in de praktijk gaan toepassen! De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrière pad kies jij? Kom als stagiair Marketing, Communicatie & Coöperatie (MC&C) bij de Rabobank en wordt de beste versie van jezelf!

ReSET your perceptions

Heb je er weleens bij stilgestaan, dat je bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen. Bij de Rabobank en op de afdeling MC&C nemen we onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus.

ReTHINK the start of your career

Deze meewerk- / afstudeerstage op de afdeling MC&C bied je de kans om in een aantal maanden kennis te maken met veel interessante facetten van de bank en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

 • Je ondersteunt bij inspanningen voor interessante doelgroepen op het gebied van marketing, communicatie en coöperatie. 
 • Je hebt een actieve rol in de ondersteuning van de adviseurs Marketing & Communicatie en collega’s uit de verschillende leefgebieden.
 • Je werkt mee en bent aanwezig bij (relatiemarketing) activiteiten en events.
 • Je bent ondernemend, assertief, nieuws- en leergierig. Je kijkt kritisch naar processen en draagt verbeteringen aan.

Hierbij helpt een buddy je je weg te vinden binnen de bank en begeleid je tijdens je stage.

ReACT on new chances 

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Met jouw energie en enthousiasme help jij de Rabobank verder! Ben jij:

 • Student aan de Hogeschool of Universiteit die een studie volgt waar communicatie centraal staat
 • Enthousiast en ambitieus.
 • Jij zou per direct kunnen beginnen, met de mogelijkheid om vakantie op te nemen in de zomer (in overleg).

ReBRAND your growth

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en je te begeleiden tijdens je meewerk- / afstudeerstage Marketing, Communicatie & Coöperatie. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) natuurlijk ook rekenen op een stagevergoeding van €400,- bruto (HBO) of €500,- (WO).

Let’s connect!

Laten we kennismaken. Ben jij die nieuwe, tijdelijke collega die de Rabobank wil versterken als stagiair binnen MC&C? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) op deze vacature.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 1 juli 2022. Reageer via de ‘Solliciteer nu’-button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Annemiek Korff Prins, Teamlead MC&C, via annemiek.korff@rabobank.nl
 • Bij vragen over de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Nikki van ’t Klooster, HR Recruiter Lokale Banken, via nikki.van.t.klooster@rabobank.nl
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Als we enthousiast zijn over je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link : https://www.rabobank.com/nl/footer/privacy/index.html
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx